Wandafwerking

Glad pleisteren: Behang- en sausklaar

Het glad stucen of pleisteren van plafonds en wanden. Wij werken met een natuurgips van Gyproc. Met name deze gipssoort is uniek doordat hij zeer hard is en hagelwit. Het afwerken hiermee zorgt voor een uiterst glad resultaat, maar ook een betere stootvastheid. Deze gips is tevens ecologisch verantwoord omdat het een natuurgips is.

Latex rollen en spuiten

Het opspuiten van de verf geeft een mooi en strak resultaat. Latex is in elke kleur te verkrijgen, hiervoor hebben wij verschillende kleurenwaaiers in de showroom. Wij spuiten Airless voor een optimaal glad resultaat. 
 
Naast spuiten is rollen tevens mogelijk en wordt dit veelal gebruikt voor muren met structuur.

Spackspuiten en dunpleister

Dit gebeurt met een spackmachine om een fijne structuur op plafond en wanden aan te brengen. Het wordt veel toegepast in nieuwbouw maar ook voor renovatie van bestaande woningen. Dit is ook in alle kleuren te verkrijgen maar het meeste wordt een gebroken wit gebruikt. Voor de kleuren hebben wij verschillende kleurenwaaiers en op de wanden in onze showroom te bekijken.

Klik hieronder om een video te zien waar wij dunpleister aanbrengen.

Spachtelputz en sierpleister

Spachtelputz is een sierpleister met een egale korrelstructuur door de mooie ronde en helder witte marmerkorrel. U kunt onder andere kiezen uit een hele fijne structuur van 0,9 mm – 1,0 mm – 1,2 mm – 1,5 mm en 2,0 mm. En grovere korrel heeft het voordeel dat de ondergrond niet zo glad hoeft te zijn.

In de showroom zijn diverse soorten sierpleisters te bewonderen, waaronder rustikputz en granol.