Onze diensten

Wandafwerkingen

Designafwerkingen

Buitengevel

Openhaarden

Istinto

Cemcolori

Familie van der Knaap
Eind januari 2011 hebben wij onze keuken opnieuw ingericht. Dit hield o.a. in stucwerk en sausafwerking van alle muren en plafonds en het verleggen van elektrische bekabeling en het vervangen van de stoppenkast. Vanwege zijn aansprekende website zijn we bij Stucomiek terecht gekomen. In de toonzaal zijn wij goed voorgelicht en werd ons de diverse oplossingen getoond. Tevens werden we op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op stucgebied, zoals metallic stucwerk.
Carel Govaarts
Heb met Stucomiek een zeer goede ervaring opgedaan m.b.t. onze verbouwing. Dit project is met flexibele coördinatie en aantoonbaar vakmanschap tot volle tevredenheid op tijd opgeleverd (belangrijk i.v.m. andere aansluitende werkzaamheden) tegen een goede prijs. Het resultaat ziet er geweldig uit en daar genieten we nog iedere dag van!! Heb Stucomiek al bij een aantal vrienden en kennissen aanbevolen.
Familie Tisseur
Op een dag zei mijn man dat we de huiskamer maar eens moesten opknappen. Het plafond zag er niet uit en het vinylbehang had intussen vele kleuren gehad. Door een meevaller een paar weken later, waren we in de positie om het te laten doen. Wij hebben verschillende firma’s laten komen, waaronder Stucomiek voor een prijsopgaaf te laten maken. Van 1 firma hebben we nooit meer iets gehoord en we besloten om voor de firma Stucomiek te kiezen. Mede door het feit, dat deze firma onze dochter het gehele huis had gedaan. Wij hadden ook een prettig gesprek met de eigenaar in de showroom.
Previous slide
Next slide