Designafwerking

Betonlook

is de trend in stucwerk. Het geeft een robuust en industrieel karakter aan uw wanden. Maar is daarnaast ook strak en stijlvol. Met betonlook is een exclusieve unieke wanddecoratie mogelijk voor iedere ruimte! Indien het toegepast wordt in vochtige ruimte`s zoals toilet of badkamer maken we gebruik van speciale producten die daarvoor geschikt zijn. We laten graag in onze showroom de mogelijkheden in stijl en kleur zien.

Italiaans designpleister

Dit product heeft een eigentijdse, moderne uitstraling. Hierin zien we vaak afwerkingen in parelmoer, marmerlook, metallic betonlook, etc.
Een bijzondere tweekleurige wandafwerking, met bijvoorbeeld een fluwelezachte uitstraling. Echt een afwerking om de mooiste accentwanden te creeren. 
 
Metallic pleister
Deze vlakke en zeer fijne sierpleister heeft een egale korrelstructuur en door het metallic effect een echte eyecatcher. Er zijn diverse kleuren leverbaar en zelfs in het zilver, antraciet of goud. 
 

Marmerpleister
Van origine een toepassing uit Venetie; glanspleister of marmerpleister. Deze marmerlook is bijvoorbeeld een mooie oplossing als achterwand van uw keuken, afwerking van de open haard of een unieke eyecatcher.