Referenties

Hieronder staan een kleine greep van reacties van onze klanten.
 
Familie van der Knaap
Eind januari 2011 hebben wij onze keuken opnieuw ingericht. Dit hield o.a. in stucwerk en sausafwerking van alle muren en plafonds en het verleggen van elektrische bekabeling en het vervangen van de stoppenkast. Vanwege zijn aansprekende website zijn we bij Stucomiek terecht gekomen. In de toonzaal zijn wij goed voorgelicht en werd ons de diverse oplossingen getoond. Tevens werden we op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op stucgebied, zoals metallic stucwerk. Voor één wand hebben we hiervoor gekozen en hiermee ten volle het beoogde effect bereikt. Tijdens onze kennismaking met Stucomiek bleek dat de broer van deze ondernemer een klusbedrijf voor elektrotechnisch installatiewerk runt. Hierop hebben we besloten beide broers in te huren. Het grote voordeel hiervan was dat zij soepel met elkaar samenwerkten en hun planning perfect op elkaar afstemden, hetgeen leidde tot een snelle oplevering.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de gunstige prijs/kwaliteitverhouding.
 
Familie van der Knaap te Nieuw-Vennep
 

 
Carel Govaarts
Heb met Stucomiek een zeer goede ervaring opgedaan m.b.t. onze verbouwing. Dit project is met flexibele coördinatie en aantoonbaar vakmanschap tot volle tevredenheid op tijd opgeleverd (belangrijk i.v.m. andere aansluitende werkzaamheden) tegen een goede prijs.
 
Het resultaat ziet er geweldig uit en daar genieten we nog iedere dag van!! Heb Stucomiek al bij een aantal vrienden en kennissen aanbevolen.
 
Carel Govaarts, Hoofddorp
 

 
Familie Tisseur
Op een dag zei mijn man, dat we de huiskamer maar eens moesten opknappen. Het plafond zag er niet uit en het vinylbehang had intussen vele kleuren gehad. Door een meevaller een paar weken later, waren we in de positie om het te laten doen. Wij hebben verschillende firma’s laten komen, waaronder Stucomiek voor een prijsopgaaf te laten maken. Van 1 firma hebben we nooit meer iets gehoord en we besloten om voor de firma Stucomiek te kiezen.
 
Mede door het feit, dat deze firma onze dochter het gehele huis had gedaan. Wij hadden ook een prettig gesprek met de eigenaar in de showroom. Er wer een periode afgesproken en als het meezat was alles klaar voor de kerst (2010). Wij aan de slag om al het behang eraf te halen en de gehele begane grond leeg te maken.
 
De firma Stucomiek begon op maandag 6 december en ze kwamen met vier mannen en er werd flink doorgewerkt. Als de werkdag klaar was werd alles netjes opgeruimd. Alles werd afgeplakt en beschermd. Halverwege de 3e week was het karwei klaar. Overal een verlaagd plafond met spotjes, dus ook de gang en de keuken. Alle muren 2 x gestuukt en met spachtelputz op de muren. Op twee zijden van de muur hebben wij gekozen voor een kleur: taupe. Het is in het geheel prachtig geworden, precies zoals wij het in gedachten hadden. En op kerstavond zaten wij moe, maar voldaan in onze nieuwe kamer.
 
Fam. Tisseur uit Nieuw-Vennep
blitskikker