Latex rollen en spuiten

Latex spuiten
met een Airless spuitmachine. Het opspuiten van de verf geeft een mooi en strak resultaat. Is in elke kleur te verkrijgen hiervoor hebben wij verschillende kleuren stijltjes in de showroom, houd wel in dat het een geschikte latex/muurverf is om deze met de Airless machine te verspuiten. Voor er met de Airless gewerkt kan worden om een glad resultaat te krijgen, moeten de plafond en wanden super glad gestuukt en afgewerkt zijn. Een Airless spuit is ook te gebruiken voor woningen waarvan de plafond en wanden al aangeslagen zijn. Door bijv.rook, open keuken of kaarsen, hiervoor hebben wij isolerende latex om weer een mooi strak resultaat te krijgen.
 
Latex rollen
Doe je met een schapenvachtroller en dat geeft een fijne structuur in het werk. Is in elk des gewenste kleur te verkrijgen. Kan ook voor verschillende plafond en wanden gebruikt worden zoals spack, glasvezelbehang, diverse structuurwanden en glad stuukwerk.
 
Voor spachtelputz wanden hebben wij een speciale latex , waardoor de structuur behouden blijft en niet zo snel dicht slibt. Dit is uiteraard ook in elke kleur leverbaar.
blitskikker